Бизнес парк Варна
Концепция
Предимства
Виртуален Офис Екип Галерия
Предимства

Нова услуга – Виртуален Офис
Организирайте вашия офис без необходимост да наемане на площи и персонал. повече »

Благотворителна акция на децата от Скаутски клуб „Морски вълк”
Бизнес Парк Варна се присъедини към благотворителната инициативата на децата от Скаутски клуб „Морски вълк”, акция за набиране на средства за сформиране и изпращане на доброволчески екип от Скаути за почистване и възстановяване в село Бисер. повече »
тел:    + 359 52 912 601
fax:     + 359 52 912 602

e-mail:     office@bpv.bgwww.afi-europe.eu

Местоположение Уникалното местоположение на Бизнес парк Варна- на входа на града, осигурява лесен достъп от автомагистрала Хемус, а до Международно Летище „Варна” може да се стигне за 5-7 минути.

Транспорт Пътуването от и до Бизнес парк Варна, както с автомобил, така и с градски транспорт е лесно и удобно. Линии No. 15, 18, 18А, 40, 118А и 7 на градския транспорт осигуряват връзка на Бизнес парк Варна с ключови места във Варна, като централната част на града, ЖП Гара, Спирка Почивка и Младежки Дом Орбита. В допълнение, Бизнес парк Варна и фирма „Транстриумф” са разработили автобусна линия No 7, чиято последна спирка се намира вътре в Бизнес Парка.

Паркинги Паркингите на Бизнес парк Варна са проектирани с цел да задоволят напълно нуждите на своите наематели и посетители предлагайки им открити и закрити паркинги с 24 часово наблюдение.

Високи технологии Бизнес парк Варна осигурява високо скоростни технологии и висока степен на сигурност на своите наематели- Оптични връзки, високоскоростен интернет, IP телефония, сателитни комуникации.

Климатизация Климатичната система на Бизнес парк Варна е базирана на последните разработки в областта на HVAC системата, която се характеризира с изключително висока степен на ефективност и ниски стойности за поддръжката й. Климатичната система осигурява отоплението, охлаждането, вентилацията и поддържането на влажността на въздуха в сградите, като има възможност да се поддържат различни показатели в различните помещения и осигурява индивидуално отчитане на разхода.

Сигурност Охраната в Бизнес парк Варна е решена интелигентно и сигурно - 24 часов електронен пропускателен режим, пожароизвестителна система и постоянно наблюдение на общите зони в целия Бизнес Парк.

Гъвкаво проектиране на офис пространства Наемателите на Бизнес парка имат пълната свобода да организират оформлението в своите офиси, според своите нужди- отворените офис пространства в Бизнес парк Варна, позволяват разнообразни решения относно размера, формата и оформлението на помещенията. По този начин се гарантира свобода и възможност да бъдат посрещнати и най-специфичните изисквания.

Поддръжка С цел да се подсигури запазване на високо-качествената работната среда в Бизнес парк Варна през следващите десетилетия, сме поверили поддръжката на парка на професионална компания. Тя има задачата да поддържа Бизнес парк Варна, като красиво и уютно място, където е удоволствие да се работи и отпочива.

Пакет Услуги Наемателите на Бизнес парк Варна, техните служители и гости имат достъп до широка гама предлагани услуги - заведения за хранене, кафетерии, банки и застрахователни офиси. В процеса на разрастване, Бизнес парк Варна ще разшири обсега на предлаганите услуги, като се предвижда изграждането на детска градина не само за нуждите на наемателите, но и на всички желаещи граждани.

Двойни енергийни източници С цел да подсигури пълна гама услуги, Бизнес парк Варна, осигурява на своите клиенти пълна независимост и сигурност по отношение на енергийните доставки, като е разработил и оборудвал електрическа инсталация с двойно електроподаване.

Престиж Средата в Бизнес парк Варна, както и известните компании наематели, изграждат престижен облик. Този имидж работи в полза на всички компании, които са избрали да се присъединят към БПВ, като внушава уважение.

Конферентна зала Конферентна зала „Атриум” е подходяща за всякакъв род семинари, обучения и презентации, ако е подредена тип „Класна стая” , като е оборудвана с модерни
• Мултимедия
• Климатична инсталация
• Осветление
• 90 седящи места