Бизнес парк Варна
Концепция
Предимства Виртуален Офис Екип Галерия
Концепция

Нова услуга – Виртуален Офис
Организирайте вашия офис без необходимост да наемане на площи и персонал. повече »

Благотворителна акция на децата от Скаутски клуб „Морски вълк”
Бизнес Парк Варна се присъедини към благотворителната инициативата на децата от Скаутски клуб „Морски вълк”, акция за набиране на средства за сформиране и изпращане на доброволчески екип от Скаути за почистване и възстановяване в село Бисер. повече »
тел:    + 359 52 912 601
fax:     + 359 52 912 602

e-mail:     office@bpv.bgwww.afi-europe.eu

Бизнес парк Варна е най- мащабната инвестиция в България на международната компания AFI Europe. Фокусът на компанията е насочен в осъществяването и развитието на иновативни и високотехнологични проекти, което я превръща в един от най- големите инвеститори на недвижими имоти в Европа. Тя реализира проекти в Чехия, Сърбия, Румъния, Германия, Латвия, Унгария, Полша и България в сферата на офис и търговски площи, логистични паркове и луксозно жилищно строителство.


AFI Europe с гордост представя проектът, който подобри облика на морската столица на България- Бизнес парк Варна.
Бизнес парк Варна - е първият по рода си комплекс от мултифункционални офис сгради, с неподражаем дизайн и качество, отлична инфраструктура, паркинги и зелени площи, отговарящи на най- високите международни стандарти.

Бизнес парк Варна е разположен върху площ от 67 430 кв.м., на входа на града от южната страна на магистрала Хемус, с директен достъп от главен път І 2 и ул. „Западна обиколна”. Уникалната локация, позволява лесна и бърза комуникация както с центъра на града , така и с Международно летище „Варна”.

Наемните сгради от клас ААА, предлагащи офиси от типа „open space”, позволяват гъвкавост при избора на наеманите пространства и огромен потенциал за разширяване и развитие. За максимално удобство и улеснение компаниите разполагат с офиси, търговски площи, складове, подземни и надземни паркоместа, 24 часова охрана и поддръжка, а също и широк кръг от услуги, предлагани в Бизнес парк Варна.

При завършване на проекта, паркът ще разполага с 8 бизнес сгради , около 200 000 кв.м РЗП - офиси, търговски площи, складове както и над 2000 паркоместа.

Отличната инфраструктура, включваща независима енергийна и телекомуникационна обезпеченост, осигурява на всички работещи в Бизнес парк Варна перфектна бизнес атмосфера, напълно лишена от ежедневните битови проблеми.
ВИЖТЕ КОРПОРАТИВНО ПРЕДСТАВЯНЕ »