Начало
Новини & Събития

Коледен благотворителен базар
На 14.12.2023 г. БИЗНЕС ПАРК ВАРНА беше домакин на традиционния коледен благотворителен базар на КАРИН ДОМ повече »

Нова услуга – Виртуален Офис
Организирайте вашия офис без необходимост да наемане на площи и персонал. повече »
тел:    + 359 52 912 601
fax:     + 359 52 912 602

e-mail:     office@bpv.bg



www.afi-europe.eu

назад към всички новини и събития
2009-03-26
Откриване на сграда В8 на Бизнес парк Варна.

На 26 март 2009 г.  нова трета офис сграда в Бизнес Парк Варна отвори врати за бизнеса в град Варна и региона. С новата сграда към бизнес проекта се прибавят още 16 000 кв. м. клас ААА офис площи, към вече съществуващите близо 30 000 кв.м.

На официалния прием по повод откриването на новата сграда в Бизнес Парк Варна, гостите се потопиха в изискана и елегантна атмосфера, като специалната изненада от страна на домакините бяха изпълненията на Графа. Събитието бе уважено от  заместник кметовете на град Варна, както и от всички районни кметове.

'Пред Бизнес Парк Варна стои голямо предизвикателство, но и невероятен шанс. Нашите цели са да превърнем Бизнес Парк Варна в сърце на бизнеса в Източна България, като основната е да осигурим на хората и бизнеса в региона среда за работа, отговаряща на европейските стандарти, а другата ни цел е да привличаме все повече и повече международни компании, които да развиват своя бизнес заедно с нас', каза Тсахи Табакман, Изпълнителен директор на Бизнес Парк Варна в официалното си обръщение към гостите.

 




Галерия Кликнете на снимка, за да я учеличите.